Personvern
Innledning
Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. 

Personopplysninger og regelverket
Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, kjøpshistorikk eller informasjon om interesser. 
All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Selskapet er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler.

Hva slags opplysninger samler vi inn?

For å kunne levere så gode tjenester som mulig er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette typisk er.

Opplysninger du selv oppgir til oss: Når du registrerer deg som kunde av oss må du oppgi en del informasjon som lagres av oss, som navn og kontaktinformasjon.

• Vår korrespondanse: Hvis du kontakter oss senere, som henvendelser til en av våre verksteder, vil vi kunne lagre dette.

• Kjøpsinformasjon: Dersom du kjøper varer eller tjenester av oss, vil vi lagre opplysninger om hvilke tjenester du har kjøpt. Dersom du kjøper dekkhotelltjenester hos oss, vil vi også lagre opplysninger om selve kjøretøyet, slik som registreringsnummer (og eventuelt chassisnummer?) 

• Opplysninger om bruk av nettsidene: Når du bruker våre nettsider, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler informasjon om din enhet, internettilkobling, IP-adresse og nettverks-id, samt hvilke sider du er inne på og hvilke funksjoner du har brukt på sidene. 

• Opplysninger fra offentlige registre: Fra States Vegvesen kan vi få informasjon som er nødvendig for å kunne gi deg det riktige produktene/rådene i forbindelse med kjøp av hjul/dekk. 

Hva brukes opplysningene til?

Vi bruker personopplysningene dine for å oppnå følgende formål:

Levere tjenestene våre
Vi bruker personopplysningene dine til å levere våre tjenester til deg.  Personopplysninger brukes til å administrere kundeforhold, til fakturering, bestillinger, ordrehåndtering, og i alle andre sammenhenger der Bodahl Johansen AS må vite hvem vi har kontakt med. Opplysningene er vårt grunnlag for å gi våre kunder relevant informasjon om våre produkter og tjenester, slik at de skal holde seg oppdatert på siste nytt fra Bodahl Johansen AS

Administrere kundeforholdet og yte support 
Vi bruker personopplysningene dine for å administrere kundeforholdet og å yte support. Vi bruker eksempelvis opplysninger om bilen/hjulene til å gi deg beskjed dersom det er noe galt med kjøretøyet/hjulene ditt og til informere deg om dette og tilby produkter/tjenester som gjør at du kan benytte kjøretøyet ditt slik det er tenkt

Visning av nettside
Når du besøker nettsiden vår, behandler vi opplysninger om din enhet, tilkobling og IP-adresse for å vise nettsiden på en måte som er tilpasset det tekniske utstyret du åpner nettsiden med.  Ingen av disse opplysningene blir brukt til å identifisere enkeltpersoner. Vi bruker disse opplysningene til å generere en samlet statistikk som blant annet viser hvilke sider som er mest populære og hvilken informasjon brukerne søker.  Verktøy vi benytter for å innhente statistikk er Google Analytics. Bodahl Johansen kan garantere at brukerne vil være anonyme og at ingen personlig identifiserbar informasjon sendes eller deles.  For å reservere deg mot bruk av informasjonskapsler må du endre sikkerhetsinnstillingene i nettleseren din

Deling av opplysninger 
Vi deler personopplysninger til selskaper som leverer tekniske og administrative tjenester til oss, slik som leverandører av IT-systemer o.l. Dersom vi utleverer personopplysninger, inngår vi avtaler med de aktuelle tredjepartene som hindrer deres anledning til å bruke opplysningene til andre formål.

Dine rettigheter
Kontakt oss dersom du har spørsmål knyttet til behandlingen av dine personopplysninger. På visse vilkår har du anledning til å be oss om å:
• Gi deg nærmere informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger
• Gi deg en kopi av personopplysninger som du har gitt oss
• Oppdatere dine personopplysninger
• Slette opplysninger som vi ikke lengre har rettslig grunnlag for å behandle
• Begrense eller stoppe behandlingen av dine opplysninger
• Stoppe behandling av som utelukkende er basert på en automatisk behandling av personopplysninger

Der behandlingen er basert på samtykke, kan du når som helst trekke dette tilbake ved å gi oss på epost: erik@bodahl.com beskjed om det

Det daglige ansvaret for behandling av personopplysninger ligger hos alle selgere hos Bodahl Johansen AS, samt daglig leder. Vi skal hele tiden sørge for at Bodahl Johansen AS følger personvernlov